top of page

Nio olika sätt att bära scarfen på i sommar

Det är inte första sommaren som scarfen intar A-ytan på accessoar-avdelningen i klädbutikerna. Trots det tröttnar man inte på att använda denna detalj. Vi har svaret på varför: detta plagg går nämligen att variera på väldigt många sätt. Idag tipsar vi om våra nio favoriter.1."Påsk-kärringen"

Klädde du också ut dig till påskkärring som liten? Då minns du kanske denna variant. Vik scarfen på mitten så att den föreställer en triangel. Ta den sedan runt huvudet och dölj knuten under håret. Ett perfekt knep om du skall ut och åka bil med fönstret nervevat och vill undvika att allt hår blåser åt alla håll.
2. "Bältet"

Är jeansen förstora och saknar skärp, trä scarfen genom linningen så kan du justera hur tajt du vill ha den. Det går lika bra att vira den runt midjan för att ge byxorna en extra touch.


3. "Väsk-bandet"

Som alltid är det det lilla extra som gör outfiten. Använd scarfen som ett handtag på väskan, det är väldigt snyggt och underlättar även trycket från väskans tyngd.4. "Väsk-detaljen"

Här får scarfen två funktioner. Inte bara som en snygg detalj för att komplettera din outfit med färger eller piffa upp din väska lite. Utan den kan även användas som ett ”lås” för väskor som är utan.5. "Hårbandet"

Ett knep för att få bort håret från ansiktet är att använda scarfen som ett hårband. Välj om du vill knyta den upptill eller nertill under håret. Även ett tips att göra när du skall tvätta ansiktet och vill undvika att bli blöt i håret.
6. "Tofsen"

Ett skonsamt alternativ för att sätta upp håret istället för att välja den vanliga snodden. Knyt scarfen runt din hästsvans och låt ändarna hänga löst. Dessutom är det en fin detalj, särskilt om du har en tröja som är urringad på ryggen.


7. "Scrunchin"

Har du en dålig hårdag och egentligen bara vill ta en dusch? Släng ihop håret i en bulle på huvudet och vira scarfen runt om.
8. "Toppen"

Den ultimata tröjan att sola i är den som du gjort genom att knyta scarfen runt bröstet. Beroende på om du vill att framsidan skall vara rektangel- eller triangel-formad, kan du välja genom att vika scarfen olika.9. "Halsbandet"

Glöm smycken! Ibland är det perfekt att vira scarfen runt din hals för att ge din outfit det lilla extra. Ett tips är att ta en ganska tunn och liten scarf för att den inte skall ta över helt.

Comments


bottom of page